BARCELONA .

 

Meritxell Soler i Julián Vazquez són els fotògrafs responsables de l'estudi Soler-Vazquez.

El projecte el va iniciar Julián Vazquez a Buenos Aires, Argentina, l'any 1997 al qual va sumar-se Meritxell Soler l'any 2004.

Fins Desembre del 2016 van realitzar encàrregs laborals tant fotogràfics com audiovisuals per empreses com Renault, Volkswagen, El Grupo Techint, Tenaris Siderca, Ternium Siderar, Pepsi, Cervecería Quilmes, Hotels Dazzler, Hotels Esplendor, etc.

Junts també van formar Travelling Films per produïr els seus projectes cinematogràfics independents. Fins ara han realitzat 2 Llargs Documentals de Creació en co-producció amb Els Films de la Rambla de Ventura Pons, TV3, Ibermedia i ICIC. I diversos migmetratges per TV3.

Al 2014 funden Travelling Mobile amb el qual s'especialitzen a crear i produïr projectes culturals relacionats amb les xarxes socials. Amb Travelling Mobile han produït 2 projectes: l'#UpsideDownMeet de caràcter internacional i el #50/50 Buenos Aires, una exposició col·lectiva de fotògrafs de la ciutat de Buenos Aires. Ambdos projectes recolzats per la Llei de Mecenatge de la Ciudad de Buenos Aires, Fundación Itaú i Fundación Telefónica Argentina.

D'ençà de gener del 2017 resideixen a Barcelona.